Belföld

Varga Judit is megszólalt a válásáról – Mi lesz a CSOK-al és a többszáz milliós ingatlanokkal?

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.08 | 09:18
  • trendindex: 3

Elválik Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter – derül ki abból a bejegyzésből, amelyet Magyar tett közzé kedden a Facebookon. 

A bejegyzés később eltűnt, de a Telex képernyőmentésén még visszanézhető.

“Majd 18 évvel a megismerkedésünk után az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért”

– írta Magyar, a Diákhitel Központ Zrt. korábbi vezérigazgatója, majd hozzátette:

A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, de mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiúnknak.

Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott. Valóban válófélben vagyunk. Ahogy eddig is, ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra. Ezért tisztelettel arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel fiainkra, képmásukat ne hozzák nyilvánosságra, valamint tartózkodjanak pletykák, találgatások közlésétől. Külön, de minden szeretetet meg fogunk adni a három csodálatos fiunknak. Egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal, megértésüket köszönjük

– áll a miniszterasszony közleményében.

Varga Judit igazságügyi miniszter falusi csok-támogatás igénybevételével épített újjá egy régi balatoni házat – írja a Telex. A cikk szerint a balatonhenyei ház szerepel Varga Judit 2020. januári vagyonnyilatkozatában. A 2144 négyzetméteres telket 2013-ban vették férjével, Magyar Péterrel fele-fele arányban.

Varga Judit háza egy másik ingatlan kapcsán került a figyelem középpontjába: A Blikk számolt be róla, hogy Budapest Kútvölgy városrészében vett 200 millió forintért ingatlanokat a férjével közösen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.