Belföld

Üzeneted érkezetett: inspirációról és a sikerhez vezető útról nőknek

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.09 | 10:48

Elismert, tehetséges nők példájával és személyes történeteik megosztásával kíván minél több sikeres női életpálya elindításához hozzájárulni a Telekom

A telekommunikációs szolgáltató a POKET zsebkönyvprojekttel együttműködve olyan kötetet jelentetett meg nőnapon, amely inspiráció mellett a sikerhez vezető gondolkodási és cselekvési mintákból is igyekszik minél többet átadni.

Bár biztos sikerreceptek nincsenek, mások példája mégis rengeteget segíthet az út elején járó fiataloknak. Ez a gondolat hívta életre a Telekom és a POKET együttműködését, annak érdekében, hogy megossza az olvasókkal – elsődlegesen a pályájuk elején járó nőkkel, mellettük pedig minél többekkel – 31 kivételesen inspiratív, alkotó nő gondolatait az indulásról, a próbatételekről, a kitartásról és a sikerről. Sok ismert név az üzleti és kulturális élet, a média vagy sport területéről, speciális szakmákban való helytállással és teljesítménnyel, sokféle életút szerepel a nőnapon megjelent új POKET zsebkönyvben. A kiadvány címe „Üzeneted érkezett” is arra utal, hogy a színes összeállításban mindenkinek lehetősége van megtalálni azt a meglátást, amelyről úgy érzi, hogy személyesen neki szól.

Mindennapjaim során számos tehetséggel találkozom. Kollégáim és mentoráltjaim részéről tapasztalom, hogy a fiatalok keresik a kapcsolódást, a jó példákat, tanulni szeretnének, ugyanakkor a tapasztalt vezetőkben pedig ott van a vágy, hogy visszaadjanak a közösségnek, segítsék a pályakezdőket. Ezt a két igényt felismerve és összekapcsolva alkottuk meg az Üzeneted érkezett POKET kiadványunkat, szeretnénk kézzelfogható formában elérhetővé tenni hasznos és útravaló gondolatokat, inspirációt és iránymutatást nyújtva, elsősorban a fiatal generáció számára.

– fogalmazott Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom Chief People Officere.

Az ismert szerzők mellett egy fiatal tehetség, Farkas Anna grafikus játszott hangsúlyos szerepet a kötet megalkotásában. A Z generációs vizuális szakember a Telekom Kraft egyik projektje kapcsán került a vállalat látóterébe és munkái nyomán kérték fel a könyv egyedi grafikáinak elkészítésére.

A Telekom számára fontos, hogy tettrekész, tehetséges fiatalok mellett álljon, segítve kibontakozásukat, digitális hozzáférést, eszközt és inspirációt biztosítva számukra. Ebben a szellemiségben működik az ötleteik megvalósítását segítő Telekom Kraft és most, az Üzeneted érkezett kötettel szeretnénk őket bátorítani a jó példák és önmaguk megismerésére, saját útjuk megtalálására.

– tette hozzá Szabó Melinda, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A kötetben 31 kivételes női hang szólal meg, többek között Tomán Szabina (alapító, TOMAN Diet), Pataki Ági (modell, filmproducer), Kováts Adél (igazgató, Radnóti Színház), Pistyur Veronika (alapító, Bridge Budapest), Cseke Eszter (On The Spot), Al Ghaoui Hesna (riporter), Kende-Hofherr Krisztina (alapító, TMC), Kozma Rita (body positivity aktivista), Winkler Nóra (művészeti szakértő),  Illés Fanni (paralimpikon), Axente Vanessa (modell), Czakó Borbála (elnök, HBLF), Kemény Zsófi (költő), Bombera Krisztina (riporter), Juhász Anna (irodalmár), Dr. Zolnay Judit (CEO, Metlife) személyes történetei, gondolatai olvashatók.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló