Belföld

Gyorsan leváltották Varga Juditot – már meg is van az új jelölt?

 • Szerző:nuus
 • 2023.04.21 | 12:18
 • trendindex: 85

Varga Judit igazságügyi miniszter és férje Magyar Péter március elején jelentették be, hogy válnak.

Pletykák szerint már korábban felmerült a különválás ötlete, márciusban viszont Varga Judit igazságügy miniszter férje Magyar Péter nyilvános Facebook-bejegyzést tett közzé, amelyben egyértelművé tette a különválást. A bejegyzést később privátra állította.

Varga Judit később megerősítette a hírt.

Valóban válófélben vagyunk. Ahogy eddig is, ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra

– erősítette meg a férje bejelentését Varga Judit.

A Blikk most arról számolt be, hogy Magyar Péter oldalán, már meg is jelent egy fotó az új kedvesével, akivel Prágában bújnak össze: a háttérben a Moldva folyó és a rajta átívelő Károly-híd látható.

Amikor egy ajtó bezárul, a Jóisten kinyit egy ablakot. Itt van az a lány, aki tudja….

– idézi a lap. A Blikk megjegyzi, a bejegyzés végére – amit csak az ismerősei láthatnak – egy piros szívet is tett. Ezt a vallomást igencsak nehéz lenne félreérteni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

 • obsitos szerint:

  Rosszul tűrte, hogy csak nyolcadik a fontossági sorrendben, azt sem tudjuk, mi a rossebbel foglalkozik a pacák, de nem is érdekel!
  Egy SENKI.
  Már vagy 2 éve váltak volna, de a választások miatt rosszul jött volna ki; most már nem bírt magával, muszáj volt a 15′ hírnévvel (vissza)élnie.
  Hajrá, Varga Judit, minél több sikert!

Cikkajánló