Belföld

Nagyon kiakadt Orbán Viktorra a Család az család kampány elindítója

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.29 | 18:18

Orbán Viktor péntek este osztotta meg azt a fotót, amelyen a családja és Ferenc pápa látható.

Pál Márton, a „Család az család” kampány elindítója nyilvános posztban írt arról, mit érzett akkor, amikor a miniszterelnök ugyanezzel a szlogennel osztotta meg a családjával és Ferenc pápával közös fotót.

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Pál Márton párjával, Ádámmal közösen két örökbefogadott gyermeket nevel.

Mint mondta, épp a családdal vacsoráztak együtt tegnap este, amikor egy ismerőse átküldte neki a posztot.A képen Orbán Viktor is családjának egy része volt látható Ferenc pápával és alatta nagy betűkkel, hogy a család az család.

Akár még örülhettem volna is neki, hogy Orbán Viktor szerint is fontos, hogy ne legyen különbség család és család között.

– fogalmazott Pár Márton, aki szerint ez sajnos nem több, mint cinizmus.

Hogy mit érzek? Először is haragszom magamra, hogy ez ennyire rosszul esik. Haragszom magamra, mert a péntek estémet, ami már nagyon vártam sikerült elrontani. Haragszom Orbán Viktorra, mert gúnyt űzött az olyan családokból, mint mi vagyunk.
Gúnyt űzött a gyerekeinkből, akiknek mi jelentjük a családot és a biztonságot. Gúnyt űzőtt azokból az emberekből,cégekből, nagykövetségekből, akik az elmúlt években kiálltak mellettünk és megmutatták, hogy a család az család. Gúnyt űzött Ferenc pápából, aki azt remélem soha nem járulna hozzá egy olyan fotó elkészítéséhez, aminek célja, hogy magyar családok ellen hangoljanak.

Úgy véli. a legkellemetlenebb az, hogy ők soha nem vonták kétségbe az olyan családokat, mint ami a képen látható.

Annyit kérünk csupán, hogy a mi gyerekeiknek is azonos jogai és lehetőségei legyenek. Nem többet és nem kevesebbet. A célunk az, hogy megmutassuk, hogy a családok sokszínűek, amitől szerintünk a családok fogalma erősödne és nem gyengülne

– írja Pál Márton, aki a bejegyzést egy személyes üzenettel zárta.

A legvégén pedig egy igazán személyes üzenet, amit remélem olvasni fog az, akinek szól.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.