Belföld

Nagyon kiakadt Orbán Viktorra a Család az család kampány elindítója

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.29 | 18:18

Orbán Viktor péntek este osztotta meg azt a fotót, amelyen a családja és Ferenc pápa látható.

Pál Márton, a „Család az család” kampány elindítója nyilvános posztban írt arról, mit érzett akkor, amikor a miniszterelnök ugyanezzel a szlogennel osztotta meg a családjával és Ferenc pápával közös fotót.

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Pál Márton párjával, Ádámmal közösen két örökbefogadott gyermeket nevel.

Mint mondta, épp a családdal vacsoráztak együtt tegnap este, amikor egy ismerőse átküldte neki a posztot.A képen Orbán Viktor is családjának egy része volt látható Ferenc pápával és alatta nagy betűkkel, hogy a család az család.

Akár még örülhettem volna is neki, hogy Orbán Viktor szerint is fontos, hogy ne legyen különbség család és család között.

– fogalmazott Pár Márton, aki szerint ez sajnos nem több, mint cinizmus.

Hogy mit érzek? Először is haragszom magamra, hogy ez ennyire rosszul esik. Haragszom magamra, mert a péntek estémet, ami már nagyon vártam sikerült elrontani. Haragszom Orbán Viktorra, mert gúnyt űzött az olyan családokból, mint mi vagyunk.
Gúnyt űzött a gyerekeinkből, akiknek mi jelentjük a családot és a biztonságot. Gúnyt űzőtt azokból az emberekből,cégekből, nagykövetségekből, akik az elmúlt években kiálltak mellettünk és megmutatták, hogy a család az család. Gúnyt űzött Ferenc pápából, aki azt remélem soha nem járulna hozzá egy olyan fotó elkészítéséhez, aminek célja, hogy magyar családok ellen hangoljanak.

Úgy véli. a legkellemetlenebb az, hogy ők soha nem vonták kétségbe az olyan családokat, mint ami a képen látható.

Annyit kérünk csupán, hogy a mi gyerekeiknek is azonos jogai és lehetőségei legyenek. Nem többet és nem kevesebbet. A célunk az, hogy megmutassuk, hogy a családok sokszínűek, amitől szerintünk a családok fogalma erősödne és nem gyengülne

– írja Pál Márton, aki a bejegyzést egy személyes üzenettel zárta.

A legvégén pedig egy igazán személyes üzenet, amit remélem olvasni fog az, akinek szól.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló