Belföld

Alaposan kitömte Várkonyi Andreát Mészáros Lőrinc, nem lehet oka panaszra

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.24 | 11:48
  • trendindex: 8

Már javában zajlik az MBH Bank, a három pénzintézet Budapest Bank, MKB Bank és Takarékbank fúziójából létrejött bank bevezető kampánya, amely hivatalosan május elsejével váltott egységes arculatra – írja a Kreatív.

Kép: Várkonyi Andrea / Instagram

A bevezető kampányon lead ügynökségként a Whitedog Media dolgozik, az MBH hirdetései pedig tévében, rádióban, online és print sajtóban, moziban illetve közterületen citylightokon, épülethálókon, villamoson és metróreklámokban is futnak.

A márkaváltásban lead ügynökségünk a Whitedog Media, akik egyúttal a médiavásárlási feladatokat is ellátják. A külső PR kommunikációs feladatokra a Goodwill Communications-t választottuk ki”

– fogalmazott a lapnak a marketingigazgató.

Megfőztem egy középkori receptet – mutatom is az eredményt!


 

A Whitedog Mediát Várkonyi Andrea 2020 szeptemberében tízmillió forintos alaptőkével alapította. A Mészáros Lőrinc feleségének többségi tulajdonában lévő reklámügynökség 2021-et már 2 milliárd forint feletti nettó árbevétellel és 388 millió forintos adózott eredménnyel zárta.

A 75 százalékos tulajdonrésszel rendelkező Várkonyi Andrea ekkor 295 millió forintos osztalékot vett ki a cégből.

A Whitedognak főleg a Mészáros-csoport cégeitől van megbízása, de a Delta Technologies-csoport is adott már munkát az ügynökségnek.

A Direkt36 korábbi tényfeltárásából kiderült, hogy az MBH tulajdonosi szerkezetében megtalálható Mészáros Lőrinc, aki a bank részvényeinek közel 15 százalékát birtokolja az Eirene és a Metis magántőkealapon keresztül.

Forrás: Kreatív, Propeller


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló