Belföld

Kiderült, kié lesz Lang Györgyi lakása

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.30 | 10:48
  • trendindex: 33

A Blikk információi szerint az énekesnőnek papíron nem volt vagyona. A lap szerint minden ezzel kapcsolatos ügyet még a halála előtt elrendezett.

Az interneten elérhető céges és a tulajdont igazoló papírok szerint a lakás, amelyben élt egy olyan cég nevén van, amelyet ugyan ő és barátja, Falusi Mariann alapítottak, de jó ideje Lang Györgyi már csak ügyvezetőként szerepelt benne.

Fotó: Youtube

Az interneten elérhető tulajdoni lap szerint a Lang Györgyi otthonaként szolgáló 110 négyzetméteres, három szobás, a Hősök tere közelében található hatodik kerületi ingatlan 1999. május 19. óta van a CORESZ II Kulturális és Szolgáltató Kft. tulajdonában, amelyet nem sokkal az adásvétel előtt alapított Lang Györgyi és Falusi Mariann. Ám azóta több változás is történt a tulajdonosok személyében – írja a Blikk.hu.

Külföldre utaznál? Mindezt olcsón tennéd? Nézz bele a videónkba, iratkozz fel a csatornánkra, és elmondom, hogyan lehetséges! 

A cég jelenlegi tulajdonosa két civil, az egyikük egy Németországban, a másikuk egy itthon élő nő. A Blikk értesülései szerint mindketten Györgyi szoros baráti körébe tartoznak.

Az énekesnő környezetéből származó információink szerint nem meglepő, hogy Lang idejekorán elrendezett mindent.

Nem volt sok mindene, de tudta, kinek mit szeretne adni és ezt meg is tette

– magyarázta egy bennfentes, aki úgy tudja, Györgyi szerettei és barátai igyekeznek is megfelelni az ígéretüknek: mosolyogva emlékeznek az énekes-műsorvezetőre.

Sosem lesz ugye vége? – szívfacsaró, ahogy Falusi Mariann búcsúzik Lang Györgyitől


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Érkezik a keleti szél
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 09.