Belföld

Kertész Ágnes jogait a sárba tiporták, de nem hagyja ezt tovább

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.31 | 10:48

Ártatlanul ült 4 évet, most újra szabad Kertész Ágnes, de története ezzel nem ért véget.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, újra szabad Kertész Ágnes, akit a a bíróság tízévnyi szabadságvesztésre ítélt, mert az ítélet szerint 2018-ban elkábította, majd többször megszúrta gyermeke apját, aki hosszú éveken át bántalmazta.

Kertész Ágnes kiszabadult a börtönből, meg akarja találni a kislányát

Ágnes kislánya 6,5 éves volt, amikor az eset történt, ekkor találkoztak utoljára. A férfi fizikai erőszakkal kényszerítette, hogy lemondjon szülői jogairól. Ágnes szüleinek a bíróság nagyszülői felügyeleti jogot ítélt meg, de a kapcsolattartást a férfi ennek ellenére minden esetben meghiúsította.

Mint anyának, Ágnesnek joga volna tudnia arról, hol van a gyermeke, de az apa még arról sem értesítette, melyik országban élnek. Ágnes azonban nem áll meg, amíg vissza nem szerzi kislányát, mert hisz abban, hogy az anyai szeretet sem az ellennevelés, sem a távolság nem pusztíthatja el – mondta el az ATV Naplójában.

Kertész arról is beszélt, hogy élte meg a bent töltött időt, a kívülről érkező támogatást, hogyan tervez most talpra állni, illetve mit érzett akkor, amikor megtudta, hogy szabadul.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló