Belföld

Húszan lettek hajléktalanok Budapesten a szexnagyi miatt

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.27 | 10:48

Tűz van: Budapest - Ferencvárosban egy 18 lakásos, Füleki utcai sorház tetőszerkezete égett le vasárnap teljes terjedelmében.

Ferencváros polgármestere, Baranyi Krisztina szerint az önkormányzatnak csaknem húsz embert kell elhelyeznie a tűz miatt, nekik mindenük odalett. A Tények szerint egy járókerettel közlekedő idősebb nő ottfelejtette az ételt a tűzhelyen, miután

ittas állapotban szexelni kezdett párjával

– ez okozta a tüzet. A párt járókelők menekítették ki a lakásból az ablakon keresztül és mentő vitte el őket. Közel ötven ember vesztette el az otthonát – sérülés szerencsére nem történt.

„Ebben a lakásba lakom. Hullarészegre itta magát a nő, aki egy részeg férfival szexelt, és felgyújtották a lakást. Tizenhat lakást égettek le – panaszolta el egy nő a Tényeknek.

„Idejöttünk, próbáltuk betörni az ablakot és az ajtót. Az ablakon sikerült kimenteni egy idős nőt és egy férfit. Maguknál voltak, igaz, kicsit ittas állapotban voltak. Ahogy kijöttek, a mentők ellátták, majd kórházba szállították őket” – emlékezett vissza a férfi, aki megmentette a pár életét. (1:21-től megér egy pillantást az életmentő férfi társának állapota is.)

A tűzoltók a lakásokból 17 embert két kutyát és egy macskát is kimentettek, mielőtt körülbelül két óra alatt, támadó vízsugarakkal eloltották volna a lángokat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló