Belföld

Egyetlen fideszes sem tudott győzni a vasárnapi választásokon

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.10 | 10:18

Jó hír a családoknak a választások eredménye.

Nagykőrös négyes számú egyéni választókerületben a független Godó Katalin legyőzte a fideszes Lukács Ádámot. A papíron független, valójában mi hazánkos Vágó István a harmadik helyre futott be. A képviselő-testületben  marad a fideszes többség,

Godóra a szavazók 55, Lukácsra 42, Vágóra 3 százaléka szavazott.

A részvétel 25 százalékos volt. A választást a fideszes G. Kovács Sándor halála miatt kellett kiírni. A város fideszesek által megszállt önkormányzati lapjában azzal vádolták Godót és a baloldali ellenzéket, hogy a fideszes képviselő halálát várták. A beteg G. Kovácsot egy önkormányzati cégből valójában a fideszes polgármester javaslatára a fideszes többségű képviselő-testület hívta vissza több mint fél évvel a halála előtt.

Megnéztük mit kínál a Xiaomi egyik legolcsóbb mobilja, és azt is, hogy mit tud a nagytestvér. Kattints és nézz bele a tesztünkbe! 


 

A fideszeseknek kedvezőtlen hírről az MTI „elfelejtett” beszámolni.

Pallankiné Németh Juditot választották meg polgármesternek két független jelölt közül vasárnap a Zala  vármegyei Alsórajkon tartott időközi polgármester-választáson – közölte a település jegyzője az MTI-vel. László Árpád elmondta: a 270 választásra jogosult közül 124-en vettek részt a voksoláson, egy szavazat érvénytelen volt. Pallankiné Németh Judit 115 szavazatot kapott, Orsós Mihályra 8-an voksoltak.

Nekiment a Belügyminisztérium a MOK-nak: A minisztérium szerint álhíreket terjesztenek


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.