Belföld

Hihetetlen kijelentést tett Deutsch Tamás Szájer Józsefről

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.14 | 13:48
  • trendindex: 11

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője az Indexnek adott interjút, amiben többek között szót ejtett Szájer Józsefről is.

Fotó: RTL

Szájer József, a Fidesz alapító tagja 2020. december 31-ei hatállyal mondott le az európai parlamenti képviselői helyéről, a döntését november végén jelentette be. Nem sokkal ezután egy belga lap írt arról, hogy egy magyar EP-képviselő az ereszen keresztül menekült el egy brüsszeli orgiáról, amiért a rendőrök igazoltatták, és drogokat találtak nála. Hamar kiderült, hogy Szájerről van szó – írja a 24.hu.

Szájer Józsefnek szerintem már újra játékban kellene lennie, mert szükség van a tudására és a tapasztalatára, de az esetleges visszatérése az ő személyes döntése. Józsi helyzetét leginkább egy olyan sportolóéhoz lehet hasonlítani, akinek volt egy súlyos sérülése, de már újra teljes értékű edzésmunkát végezhet

– vélekedett Deutsch, hozzátéve, hogy azt pontosan nem tudja, hogy mi lehetne a feladata, de szeretné, ha visszatérne.

Deutsch Tamás arra a kérdésre is válaszolt, hogy a választók elfelejtették volna-e a Szájer-ügyet.

Szájer József az, aki. Józsi soha nem tagadta a szexuális irányultságát, de valóban nem tett a nagy nyilvánosság előtt manapság oly divatos bejelentést, coming outot. De miért is elvárás, miért lenne kötelező bármilyen szexuális irányultságú közszereplőnek nyilvános önvallomást tennie a szexuális irányultságáról? Szerintem ez magánügy.

További részletek itt olvashatóak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló