Belföld

Rejtélyes “kulafantom” teszi tönkre a hódmezővásárhelyi fürdőt

  • Szerző:nuus
  • 2020.08.06 | 14:48

A hódmezővásárhelyi Török Sándor Strandfürdőben rendszeresen ürít bele valaki a meleg vizes medencében, a múlt héten négyszer kellett leengedni a vizet.

A rejtélyes fantom rendszeresen ürít bele a hódmezővásárhelyi strand meleg vizes medencéjébe és a múlt héten négyszer kellett emiatt leengedni a vizet.

Az elmúlt két hétben ötször-hatszor kellett leengedni a medence vizét, mert valaki belepiszkított.

– mondta a múlt hét végén élő videójában Márki-Zay Péter, a város polgármestere.

Két éve szintén ugyanilyen problémák merültek fel, akkor a megoldás az úszómesterek nagyobb figyelme, illetve a kamerák felszerelése lett, meg is szűnt a víz bemocskolása. A fürdő vezetőségének részéről felmerült az is, hogy a vandalizmus és korrupció elleni rendelet hatálya alatt jutalmat adjanak a nyomravezetőnek.

Egy ilyen leengedés és fertőtlenítés, majd a medencék újra feltöltése alkalmanként majdnem negyed millió forintba kerül.

Ahogy észleljük a dolgot, azonnal kiküldjük a medencéből a vendégeket, leengedjük a vizet és emelt szintű vegyszeres tisztítást végzünk, hogy a víz minősége az újratöltésnél az előírásoknak megfelelő legyen. A múlt héten például hétfőn, kedden, szerdán és vasárnap is megtörtént ez a dolog

– közölte az ügyvezető a delmagyar.hu-val.

Képek:hodmezovasarhely.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló