Belföld

A hét hülyéje: helyszínen hagyta a személyes okmányait a graffitis

  • Szerző:nuus
  • 2020.08.12 | 07:18

A komáromi nyomozók egy 24 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként, aki a helyszínen hagyta a személyes okmányait.

A hét egyik talán legviccesebb és legmókásabb történetét tette közzé a rendőrség. Nem, a graffiti nem vicces, vannak kijelölt helyek, és vannak olyan művek amelyekre tényleg műalkotásként kell tekinteni, de ez a sztori nem egy ilyen művészről fog szólni. A képek is mutatják ezt a tényt.

A gyanúsított 2020. augusztus 10-én napközben bejelentette a Komáromi Rendőrkapitányságon, hogy a személyes okmányait elhagyta. Időközben a nyomozók egy komáromi dohányboltnál tartottak helyszíni szemlét, mivel ismeretlen tettes krétafilccel az épület falára, és egy konténerre is graffitit helyezett el.

A nyomozók a szemle során, a konténer tetején megtalálták a bejelentő irattartóját. A rendőrök a 24 éves R. Rolandot a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták. Ellene rongálás miatt indult büntetőeljárás. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte, tettét ittasságával magyarázta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló