Belföld

Nem semmi, mit állítottak Mészáros budai villája elé

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.24 | 14:18
  • trendindex: 10

Mészáros Lőrinc XII. kerületi luxusvillája elé egy közel embernagyságú páncélszekrényt állított egy tiltakozó állampolgár.

Adjátok vissza, amit elvettetek tőlünk! A magyarok

– olvasható a fémszekrény ajtaján.

Fotó: Facebook / Keresztény Zoltán

A tiltakozó az a Keresztény Zoltán jogász, aki a nyár eleje óta több figyelemfelhívó-tiltakozó akciót is szervezett – írja a 444.hu.

A mostani akcióval Orbán Viktor azon kérdésére reagált, amit nemrég tett fel Brüsszelben, azt kérdezve, hogy hol van a magyarok uniós pénze.

Nos, kedves miniszterelnök elvtárs ott van a magyarok uniós pénze, bent abban a luxusvillában, az óriási páncélszekrényben és az onnan felügyelt bankszámlákon.

– válaszolt Orbánnak Keresztény az akcióját dokumentáló Facebook-posztban, amiben rögtön meg is magyarázta a csütörtöki akció jelentését. Mint írja, ezért oda vittek egy páncélszekrényt, amibe kérik vissza “a magyaroknak járó, igazságtalanul elvett uniós milliárdokat”.

Kérjük vissza, mert szükségünk van rá: kell kórházra, iskolára, vasútra, rezsire és a fiatalok jövőjére.

Keresztény Zoltán ezután azt magyarázta, hogy szerinte “nem keresztényi cselekedet elvenni a másét. De ha már így történt, az igazán keresztényi dolog az lenne, ha most – a gazdasági válságban – szépen visszaadnák nekünk, hogy mi is saját lábra tudjunk állni.”

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: 444.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló