Belföld

Botrány: megtaposták a sajtot egy budapesti mekiben

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.01 | 15:18

A napokban bejárta a külföldi és a magyar fórumokat is egy videó, amit pár magyar McDonald’s dolgozó rögzített munka közben.

A klipben jól látható, ahogy a szendvicsekbe szánt sajtot végig húzzák a talpukon az illetők, na meg az is, hogy a húspogácsákat a koszos földön is megforgatják. A posztszöveg pedig azt sugallja, hogy mindezt azért csinálták ezek a “jóérzésű fiatalok”, mert valaki az éjjeli műszak során hagyma és uborka nélkül kért szendvicset, hogy az biztosan friss legyen.

A videó vírusként terjed, többen hivatalos úton is megkeresték már a McDonald’s-ot és magyarázatot várnak a látottakra. Természetesen nehéz erre bárhogyan reagálni, így érthető, hogy kivár a Meki PR csapata.

Időközben egy kommentelő azt is kiderítette, hogy pontosan melyik budapesti McDonald’s étteremben történt az eset, így valószínűleg hamarosan az is kiderül, hogy kik a felelősek. Nem kis pert kaphatnak a nyakukba az illetők, ugyanis ezzel a McDonald’s brandet is károsították, ők pedig ezt biztosan nem akarják majd szó nélkül hagyni.

Ebből is látszik, hogy a világháló sok esetben átok, mint áldás, ugyanis ezt is csak a “jópofaság” miatt csinálták a dolgozók, a végeredmény pedig biztosan nem lesz örömökben teli…

Forrás: Gamer.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.