Belföld

Egykori független polgármester fiát hozták kapcsolatba a körúti robbantással

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.19 | 22:49

Állítólag egykori független színekben induló polgármester fia lehet a Teréz körúti robbantó - írja a Blikk. Hivatalos megerősítés még mindig nincs.

A TEK) civil nyomozói egy autót vizsgálnak át a keszthelyi Borbás Vince sétányon 2016. október 19-én. MTI Fotó: Varga György
A TEK civil nyomozói egy autót vizsgálnak át a keszthelyi Borbás Vince sétányon 2016. október 19-én.
MTI Fotó: Varga György

A Teréz körúti robbantás gyanújával vehették ma őrizetbe a TEK-esek egy férfit. A Blikk úgy tudja, a fiatalember édesanyját rendőrök szondáztatták meg, állítólag egy sérült fényszóró miatt állították meg. A szondáról aztán mintát vettek, aminek eredményét valószínű, hogy a robbantó hátrahagyott hátzsákján talált mintával vetették össze. Ez csaknem száz százalékos egyezést mutatott. Ha a TEK által elfogott férfitől DNS-t vesznek, és az teljes egyezést mutat, akkor már bizonyosan kijelenthető, hogy valóban a két rendőrt felrobbantó merénylő került a rendőrök markába.

Szeptember 24-én történt a robbantás a Teréz körúton, Budapesten. Két rendőr sérült meg a helyszínen, egyikük életveszélyesen, őket tegnap engedték ki a kórházból. Korábbi cikkeinket a témáról itt találod.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.