Belföld

Sírjunk vagy nevessünk? Világító karácsonyi dekor-szarvast lopott. Elkapták!

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.14 | 14:48

A megalapozott gyanú szerint, a jogsértő advent harmadik vasárnapján tulajdonította el a világító rénszarvast, Jászladányban.

Ismeretlen személy ment be 2020. december 13-án 17 óra körül egy jászladányi családi ház udvarára, és a nyitott teraszról egy világító rénszarvas-dekorációt lopott el. Bejelentést követően a rendőrök elemezték a lakóépület kamerafelvételeit, így gyorsan ismertté vált a jogsértő személyazonossága. Az egyenruhások elfogták és előállították a Jászladányi Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A 22 éves férfi beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a rénszarvasfigurát egy ismerősének eladta. A rendőrök az alkalmi vevőnél kutatás során megtalálták és lefoglalták a karácsonyi díszletet, amit a sértett számára visszaadtak.

A nyomozók előtt nem volt ismeretlen a terhelt, hiszen 2020. október és november hónapban több alkalommal követett el vagyon elleni bűncselekményt Jászladányon. A nyomozó hatóság gyanúsítása szerint, a gyanúsított jászladányi lakóházból dohányt, egy másik alkalommal egy udvaron álló, nyitott gépkocsiból kézi szerszámokat és autósrádiót lopott el.

-írta meg a police.hu

A jászsági nyomozók a kihallgatást követően a terhelt őrizetbe vételéről határoztak, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló