Belföld

Nyertek a Lövölde téri nyugdíjasok, visszavonulót fújt a Lidl

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.18 | 16:18

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a VI. kerületi Lövölde téri Lidl áruházban október 13. óta teszt jelleggel 10 automata mellett csak egy hagyományos pénztár működött.

Nagy volt a felzúdulás, amikor az egyik belvárosi Lidl-ben szinte csak automata kasszák kezdtek el működni. Végül még a VI. kerületi önkormányzat is beszállt a nagy Lövölde téri kasszaháborúba – számolt be róla az RTL.hu.

Fotó: Lidl

Több szépkorú terézvárosi lakos jelezte felénk, hogy a Lövölde téri Lidl áruházban már csak automata pénztárak üzemelnek, amelyek nagy kihívást jelentenek az idős, sok esetben még bankkártyával sem rendelkező vásárlók számára.

– fogalmazott Beleznay Zsuzsanna, Terézváros kereskedelemért, turizmusért és köztisztaságért felelős alpolgármestere október végén.

A legropogósabb csülköt keresed? Nézz bele a videónkba!

Soproni Tamás polgármester pedig arról tájékoztatta a lakosságot, hogy az alpolgármester és az idősügyi tanácsnok azt kérte a Lidltől, hogy legalább egyetlen valódi, hagyományos kasszát telepítsenek.

Valójában a tíz önkiszolgáló kassza mellett mindig volt egy hagyományos kassza, ebben azonban gyakran nem volt pénztáros, és a mérete is sokkal kisebb volt, mint a korábban használt, hagyományos társaié. A Lidl azt ígérte az önkormányzatnak, hogy megvizsgálják a körülményeket.

Ez úgy tűnik, hogy meg is történt, az egységben ugyanis immár három hagyományos kassza üzemel.

A Lövölde téri Lidl most üzente meg nekünk, hogy december 8-tól három darab hagyományos kasszát fognak megnyitni, ezzel megkönnyítik azok helyzetét, akik nehezen tudták használni az önkiszolgáló kasszákat

– tudatta a hírt Szász Károly.

Fellázadtak a nyugdíjasok Budapesten: Az egyik Lidlben csak az önkiszolgáló kasszák működnek


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.