Budapest

Ismét megbénul Budapest közlekedése: Jobb ha nem megy sehova a hétvégén

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2023.08.25 | 09:18

A BKK bejelentette, hogy forgalomkorlátozások lesznek szombaton és vasárnap a maraton futószámai idején.

Augusztus 26-án és 27-én, szombaton és vasárnap délelőtt rendezik az atlétikai vb maratoni futószámait; a verseny útvonalát lezárják, az érintett járatok módosított útvonalon közlekednek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Szombat hajnali 4 órától várhatóan 11 óráig, vasárnap hajnali 4 órától várhatóan 12.30-ig nem lehet majd közlekedni a Hősök tere környékén, a Dózsa György úton, az Andrássy út-József Attila utca-Lánchíd-Alagút-Attila út útvonalon.

A verseny idején gyalog is csak a kijelölt pontokon lehet áthaladni – írták. Hozzátették: az egyszerűbb eljutáshoz a metrók igénybevételét ajánlják.

Az Andrássy úton egész hétvégén forgalomkorlátozásra kell számítani, a versenyek délelőttjén a teljes Andrássy út, míg délután és este az Oktogon és a Hősök tere közötti szakaszt zárják le

– tudatta a BKK. Figyelmeztettek arra is, hogy vasárnap este 20 órától bontási munkák miatt újra lezárják a Dózsa György utat a Hősök terénél.

Kitértek továbbá arra, hogy augusztus 25-én, péntektől vasárnap estig a Terézvárosi Fesztivál miatt a Podmaniczky utca Izabella utca és Szinnyei Merse utca közötti szakaszát is lezárják.

Az érintett járatok, a forgalmi változások részletei megtalálhatók a BKK honlapján és a BudapestGO applikációban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Bodrogi Gyula 120 évig akar élni
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.