Bulvár

Zámbó Jimmy nővére beperli A Király készítőit: “Ezért felelni fognak!”

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.06 | 11:48

Jimmy testvére úgy döntött, hogy beperli a készítőket és a streaming szolgáltatót.

Ugyan a Zámbó Jimmy életéről készült rövid sorozat minden epizódjának elején ott van a felhívás, hogy fikciókat tartalmaz a történet, Zámbó Marietta úgy érzi, őt és több családtagját is méltatlan módon formálták meg az őket alakító színészek – írja a Bors.hu.

Fotó:RTL

Mint mondta, eddig nem szólalt meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnia. Elmondása szerint az édesanyjuk a halála előtt másfél napja látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt.

Nagyon rosszul érintette az, amit látott

– kezdte a Borsnak feldúltan Jimmy nővére.

Édesanyánk világ életében úrinő volt és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm! Tisztában vagyok azzal, hogy nem a valóság ábrázolása volt a készítők célja, de az sem lehetett, hogy egy minden ízében tisztességes úrinőt úgy ábrázoljanak, ahogy ezt anyámmal tették. Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják

– jelentette ki Zámbó Marietta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.