Bulvár

Tóth Andi elárulta, mennyit keresett tavaly

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.14 | 10:18
  • trendindex: 16

Tóth Andi karibi nyaralása alatt számvetést is készített 2021-ről. Pénzről és sérelmekről is szó esett.

Kedvenc botrányhős énekesnőnk, Tóth Andi most éppen a Karib-tengeren pihen. Arubai tartózkodása elég luxi, amit az énekesnő legalább naponta képekkel is bizonyít. A fotók alól pedig a tőle

megszokott, provokatív kontent sem hiányzik.

„na most, hogy mindenki posztolt már valami nyálas újévi fogadalmat, én jövök. 2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét, se nyugodt perceket. Ellenben mélypontokat, depressziót, alkoholt meg mindent de… Őszintén

kezdtem már feladni és elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom.

Sem az emberektől, sem a sajtótól, de még a „barátaimtól” sem. Fogalmam sincs, hogyan, de magam mögött hagytam mindezt, és csak magamra koncentráltam, ebből mi lett?

Az év legsikeresebb dala, az egyik legsikeresebb műsor aranyérme, kibaszott tömött tárca, egészségesebb szervezet és ami a legfontosabb, egy erősebb, kiegyensúlyozottabb Andi. Hálás vagyok a Jóistennek, hogy magam mellett tudhatom ezt a két embert: Tóth Isti, Fejes Ada, akik mellettem voltak a tavalyi év konkrétan minden napján. Így utólag köszi, 2021.

Akik meg jönnek ide baszogatni a képeim alatt,

hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a többmisis nyaralás, leszophatnak. Legalább ilyen sikeres évet szeretnék idén is!”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló