Bulvár

Kiderült, kire hagyja a vagyonát Fodor Zsóka

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.17 | 09:18

Úgy érezte, itt az ideje megírni a végrendeletét.

Fotó: TV2

A 81 éves színésznő a 18 éves unokahúgára, Katira hagyja minden vagyonát.

A színésznő az év nagy részében Pécsett él, ám havonta néhány napot egy bérelt budapesti lakásban tölt – számolt be róla a Blikk.hu.

Fodor Zsóka elmondta, mindkét városban bérelt lakásban él, ez számára egy praktikus megoldás. Az autóját is eladta, így annak nincs fenntartási költsége.

Az intercityvel olcsón felutazom, amikor a fővárosban játszom. A vonat számomra kényelmes. Amíg felérek Budapestre, hasznosan töltöm az időt, színes magazinokat olvasok, vagy szerepet tanulok

– árulta el a Meglepetés Magazinnak művésznő, aki máig rengeteget dolgozik, elmondása szerint ugyanis a munka tartja őt életben. A színésznő arról is mesélt, édesanyja százéves koráig élt, ezzel ő is megelégszik majd.

Zsóka egyedül él, és már alig maradt vér szerinti rokona. Gyermekei nincsenek, a bátyja pedig Venezuelába disszidált, ahol elhunyt még a koronavírus-járvány előtt.

A néhai testvéremnek két fia van. A kisebbik fiú családja áttelepült Venezuelából Magyarországra, illetve csak a felesége a két lányukkal, Fodor Katival és Stefániával. ők az unokahúgaim, 18 és 16 évesek. Katikám szalagavatóján, a városmajori gimnáziumban jelen voltam, nagyon meghatódtam a fiatalok tánca alatt. Jó volt látni a szép ruhába öltözött párokat. Sajnos, csak ritkán találkozunk, hiszen én többnyire Pécsett vagyok, ők pedig a fővárosban.

Hozzátette: a végrendeletét megírta, Katika lesz az örököse.

Saját ingatlanom ugyan nincs, de a megtakarított pénzemet és a személyes tárgyaimat ráhagyom. Ám remélem, az életem vége még odébb van. Figyelek magamra, rendszeresen járok szűrővizsgálatokra. Az orvos barátnőm azt mondta, a cukrom picit magas, de nem vészes, nem kell aggódnom. Hívő ember vagyok. Az idei évre is csak jó egészséget kértem Istentől, a többit én elintézem…

– mondta a színésznő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló