Sztárok

Könnyeket fog csalni a szemedbe, ahogy Lenny Kravitz az ex-feleségéről beszél

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.01 | 14:18

Lenny Kravitz és Lisa Bonet kapcsolata a mai napig szoros.

Az 59 éves rocksztár és az 56 éves színésznő 1993-ban, öt év házasság után váltak el, azóta is szoros kötelék van közöttük. Kravitz a PEOPLE-nek mesélt az édes kezdetekről, és arról, hogyan élte túl a szakítást.

1985-ben találkoztak először a színfalak mögött egy New Edition-koncerten. A színésznő egyszerre lett a férfi partnere és múzsája, és inspirálni a Let Love Rule című, nagy sikerű debütáló albumát, sőt még a bohém megjelenésében is segített.

Összeköltöztem Lisával, vittem a hangszereimet és a dolgaimat, de valahogy elfelejtettem a fésűmet. Sosem terveztem, hogy rasztám lesz de néhány hónap után az lett

– mesélte jellegzetes fürtjeiről.

Lisa azt mondta: ‘Tartsd meg. Jól néz ki.

Kravitz sokáig a színésznő árnyékában élt, a sajtó “Mr. Bonet”-nek nevezte, de első két albumának sikere a sztárság felé repítette, és tette szexszimbólummá.

A világ legszebb nőjét vettem el feleségül, aki kívül-belül hihetetlen volt, de én nem figyeltem erre. A zenére figyeltem.

Közös lányuk Zoe 1988-ban született.

Gyönyörű időszak volt. A világ, amit Zoë anyukája és én teremtettünk, a családunk, a békéről, a szeretetről és a lélekről szólt.

Miután véget ért a házasságuk, azon dolgoztak, hogy a közöttük lévő kötelék erős maradjon.

A szerelem nem hagy el téged, de új utat kell találnia, egy új élethez

– mondja.

Mi tudatosan ezt akartuk tenni. Időbe telt, higgyétek el, de ő az életem része, és soha nem fogja elhagyni a szívemet, a lelkemet vagy a szellememet. Az vagyok, ami vagyok, a közös tapasztalataink miatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló