Bulvár

Halle Berry és Taraji P. Henson menedzserét többrendbeli szexuális zaklatással vádolják

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.03 | 15:42

Egyszerre több nő is nekiment a férfinak, és ha mindez igaz, akkor a menedzser már 25 éve űzi az ipart: állítólag előnyt ajánlott szexért cserébe.

A #metoo újabb botránya: több nő, összesen kilenc, szexuális zaklatással és erőszakkal vádolta meg azt a Vincent Cirrincione-t, aki Halle Berry-nek 25 éven át volt a menedzsere, Taraji P. Henson-nak pedig még mindig az, ráadásul mind a két színésznőt ő indította el a pályáján.

Az színésznők által megosztott esetek 1993 és 2011 között történtek, de hogy pontosan micsoda, az változó képet mutat. Van, akitól Cirrincione mindössze egyetlen éjszakát kért a képviseletért, míg másnak azt ajánlotta, hogy akkor lesz a menedzsere, ha havi vagy heti rendszerességgel lefekszik vele. És egy olyan eset is előfordult állítólag, amikor a férfi előkapta a szerszámát, és maszturbálni kezdett az egyik áldozat előtt.

Cirrincione azzal szerzett magának hírnevet a szakmában, hogy egy fehér férfiak uralta iparágban kizárólag afro-amerikai színésznőket menedzselt, ráadásul sikerrel. A vádakra reagálva hosszasan fejtegette, hogy azt nem tagadja, hogy volt viszonya az évek során több színésznővel is, de azok a kapcsolatok mind közös beleegyezéssel történtek. Azt viszont tagadta, és így az ellene felhozott vádakat is, hogy bárkivel erőszakos lett, vagy bárkit zsarolt volna. Ráadásul önmagára mint a #metoo mozgalom támogatójára tekint.

Annak kiderítését, hogy hol az igazság, az is nehezíti, hogy teljesen ellentétes választ adott Halle Berry és Taraji P. Henson arra a kérdésre, hogy mit szólnak a menedzser elleni vádakhoz? Berry 25 év közös munka után, pár éve hagyta ott Cirrincione-t és másik menedzserhez szerződött. A színésznő pár éve hallott a rádióban arról beszélni egy nőt, hogy Cirrincione nem megfelelően viselkedett vele egy szereplőválogatáson. Berry szembesítette a vádakkal a férfit, aki tagadott, de a színésznő szerint annyira átlátszóan, hogy megrendült benne a bizalma, és ezért váltott menedzsert. Ugyanakkor azt is leszögezte, hogy vele sosem lépett fel zaklató módjára, mindig úriember volt. Ugyanezt állítja, sőt még ennél is többet Taraji P. Henson, akinek a férfi közel 20 éve a menedzsere:

Számomra ő egy apa figura, aki mindig és mindenben támogatott a karrierem során, még a lakásom bérleti díját vagy a fiam tandíját is befizette helyettem, ha arra volt szükség. Soha semmilyen probléma nem volt köztünk, mindig a legmélyebb tisztelettel bánt velem.

Röviden: ő a vádakat teljesen megalapozatlannak és hazugságnak tartja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló