Bulvár

Dráma: ekkor vonul börtönbe Lagzi Lajcsi

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.06 | 18:46

Galambos Lajos börtönbüntetése pár napon belül kezdetét veszi.

Galambos Lajos ügyvédeinek már csak néhány napja van arra, hogy halasztási kérelmet adjanak be a büntetés-végrehajtás bíráihoz. Ha nincs változás, akkor a trombitás egy hét múlva börtönbe megy.

Lagzi Lajcsi az ítélethirdetés után még arról beszélt,

hogy a Kúriához fordul jogorvoslatért, vagyis nem törődik bele, hogy jogerősen is kimondták 3 év 6 hónapra börtönbe kell vonulnia közműlopásért. Persze ez az idő jelentősen lerövidülhet, hiszen Lajcsi 125 napot előzetesben töltött és több kedvezményt is kaphat, ha a rácsok mögött „jól viselkedik”. Ha minden stimmel, nagyjából 11 hónapot kell majd a rácsok mögött töltenie. Büntetését pedig február 15-én kell megkezdenie a Kecskeméten.

A Borsnak erről a zenész egyik ismerőse mesélt.

„Lajcsi megkapta a behívót. Február 15-én kell jelentkeznie Kecskeméten. Én úgy tudom, hogy a betegsége miatt halasztási kérelmet adnak be, de az idő szűke okán egyáltalán nem biztos, hogy a kérelem át tud futni a rendszeren ebben a pár napban.”

Lajcsit azonban súlyos fulladásos rohamok kínozzák,

amit figyelembe kell vennie a büntetés-végrehajtási bírónak – mondta el Galambos Lajos közeli ismerőse a lapnak. A Bors megkereste a zenészt is, de nem kívánta kommentálni az értesüléseket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló