Bulvár

Nagy bajba kerülhet G.w.M? Vizsgálat indult ellene

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.13 | 11:48
  • trendindex: 6

AC News információi szerint felfigyeltek a rapperre a NAV adónyomozói, mert vizsgálat indult Varga Márk László, alias G.w.M. pénzügyei kapcsán.

 

Miből telik a luxusra? Ez az, ami bűzlik G.w.M vagyona körül

 

A most 26 éves G.w.M. 2018-ban, egy ferencvárosi lakásba jelentett be egyéni vállalkozást, előadó-művészet tevékenységi körben. Vállalkozása viszont a következő év novemberében megszűnt – tudta meg a Privátkopó.

Fotó: TV2

G.w.M. és Kulcsár Edina sokat szerepel a hazai sajtóban és rendszeresen téma az általuk élt luxusélet. G.w.M. aranyfukszokkal parádézott, 60 milliós luxus Merciben villogott, sőt fennhangon dicsekedett azzal is, hogy párjának 24 millió forintos Porschét vett. Az is elhangzott, hogy eredeti Gucci cuccokban járnak, hamisítottat fel se vennének.

Miután attól volt hangos a a magyar bulvármédia, hogy G.w.M, vagyis Varga Márk vagyona körül valami nem stimmel, a rapper elmondta, mit szól mindehhez. 

Varga Márk László, alias G.w.M. a Blikknek azt is elárulta, hogy valóságos gyűjteménye van a vastag arany láncaiból. Azokat egy titkos széfben tartja, amit „megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őriznek” – mondta.

Vélhetően erre figyelhettek fel a NAV adónyomozói, mert vizsgálat indult Varga Márk László, alias G.w.M. pénzügyei kapcsán

– írja az AC News.

G.w.M. és Kulcsár Edina egyelőre nem válaszolt a sajtó érdeklődésére.

Forrás: Privátkopó, AC News


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.