Bulvár

Ez a férfi végtagok nélkül született, és most sorstárs gyerekeknek segít teljes életet élni

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.15 | 10:36

A 40 éves michigani férfi, Ryan Hudson-Peralta születésekor az orvosok azt mondták a szüleinek: megértjük, ha nem viszik haza a babát, hiszen végtagok nélkül született...

Szerencsére azonban a szülők nem így gondolkoztak, és a kisfiút úgy nevelték, hogy teljes életet tudjon élni. Ma úgy véli: ne a végtaghiányos pasasként utaljanak rá, hanem legyen ő az, aki a társaság lelke, akinek különleges sportcipőgyűjteménye van, vagy aki imád a gyerekeivel játszani. Merthogy ez mind igaz.

Ryan 20évesen ismerkedett meg a feleségével, azóta együtt vannak, két gyerekük született, akiknek ellátásából Ryan abszolút kiveszi a részét. Autót vezet, kockavárat épít, fogócskázik, amikor épp nem dolgozik, mint programozó.

Pár éve egy cimborája arra kérte, hogy látogassa meg egy ismerősét, akiknél végtaghiányos babák születtek. Ryan azonnal vállalta a küldetést, és azóta a két pici sorstárs életében kulcsszerepet tölt be, rendszeresen demonstrálja, hogy így is lehet teljes életet élni.

Ryan nem csak gyerekeknek, de felnőtt társainak is tart motivációs előadásokat, és sokakat inspirál pozitív szemléletével.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.