Bulvár

Sötét családi titokról rántotta le a leplet a poénból elkészített DNS-teszt

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.18 | 14:48

A TikTokon @thekennedyproj néven futó brit lány több családtaggal együtt DNS-tesztet készíttetett, ám súlyos titokra derült fény.

Bár a fiatal lány mindvégig britnek és fehérnek hitte magát, kiderült, hogy negyedrészt afro-amerikai. Nagymamája egy népes virginiai családból származik, noha egészen haláláig állította, hogy igazából egyke volt, szülei pedig korán meghaltak. Mint kiderült, a rokonság leszármazottjai máig élnek a messzi Amerikában, ráadásul mindannyian feketék.

Úgy tűnik, a nagymama egy ponton – még fiatalon – megszökött otthonából, megszakította a kapcsolatot szeretteivel, és Európában kezdett új életet, új néven…. fehér nőnek kiadva magát. Nem tudni, milyen trauma állt döntése mögött, az unokát mindenesetre sokkolta a tény, hogy se a név, se az ország, se a bőrszín nem stimmel – magyarán egészen más gyökerekkel rendelkezik, mint amit eddig magáénak hitt.

@thekennedyproj who else has stories like this?!? #familyproblems #identitycrisis #23andmeresults ♬ original sound – not kennedy


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló