Bulvár

Napokon belül dönt a bíró Fekete Dávid ügyében

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.21 | 11:48

Fekete Dávid gyanú szerint több százmilliót sikkasztott el, felesége régóta válna tőle.

Több mint százmillió forintos csalás gyanúja miatt van letartóztatva Fekete Dávid. Most elválni akaró felesége válóperében idézték be.

Tavaly május óta húzódik Fekete és felesége válópere.

Regina akkor adta be a keresetet, amikor ikergyermekei édesapját őrizetbe vették több mint száz milliós csalás, közokirat-hamisítás és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – írja a Blikk. A feleség azt is be akarja bizonyítani, hogy

semmi köze ahhoz ügyhöz, ami miatt férje a börtönben ül.

Fekete ugyanis még a házasságuk alatt alapított a felesége nevére egy céget, amire 73 milliós kölcsönt vett fel Regina tudta nélkül. A cégek becsődöltek, a fiatal feleség pedig most szülei és volt barátja támogatására szorul, hogy el tudja tartani három gyermekét. „Ebben a jogi procedúrában is nagy erőt kapok Márktól, mindenben támogat, hihetetlen szeretettel vesz körül bennünket. Azt hiszem, ezt az érzést még soha nem éreztem, amit most” – mondta.

A válóper napokon belül megkezdődik egy meghallgatással,

ami akkor is érvényes lesz, ha Fekete Dávid nem jelenik meg. Fekete nem csak a milliókat és egzisztenciát veszítheti el, hanem az imádott családját, és ikergyermekeit sem láthatja hosszú ideig.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló