Bulvár

Pumped Gabo könnyeivel küszködve mesélt édesapjáról

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.27 | 15:48

Lakatos Levente műsorának volt a vendége Pumped Gabo, aki őszintén mesélt többek között a gyerekkoráról is, de szóba kerültek a korábbi kapcsolatai is, és az is, mik a jelenlegi tervei.

Fotó: TV2

Pumped Gabo szerint sem ciki pszichológushoz fordulni, úgy véli, sokan rosszul gondolkoznak ezzel kapcsolatban.

Ha az ember fejlődni akar, akkor kell pszichológushoz járni

– fogalmazott, majd hozzátette: amikor elkezdett pszichológushoz járni, nagyon nagy válságban volt az élete minden téren.

Anyáméknál laktam, nem tudtam mit csináljak az életemmel

Mint mondta, ez a Pumpedék forgatása után volt, ami akkor “poénnak tűnt, elhülyéskedtek”, de utána szembesülnie kellett azzal, hogy “ez tényleg egy realitynek lett eladva”.

Ez tényleg úgy lett eladva, hogy ez 100%-ban valós események alapján történt, de ez nem igaz

Szóba került Pumped Gabo egyik korábbi kapcsolata is. A lányt Gabo még VV Somától szerette el, mint mondta, lehet nem ez volt a legjobb lépés, de ő nagyon szerette azt a lányt.

A megfelelési kényszerével kapcsolatban Pumped Gabo elmondta, szerinte ez a gyerekkorára vezethető vissza. Anyukájuk nevelte fel őket a testvérével, édesapjuk elhagyta még gyermekkorukban őket.

Voltak olyan időszakok, amikor azért eléggé szar volt az élet. (..) Apám nem nagyon jött akkoriban. Ott álltunk felöltözve az ajtónál, vártuk, hogy jöjjön apa, de nem jött apa. Most gondold el, egy kisgyerek ott sír, hogy mikor jön apa, de apa nem jön. Vársz tovább, ott vár a kisgyerek, és apa akkor sem jön. Órákig ott vártunk rá az ajtónál (..) Biztos neki is voltak akkor nehézségek az életében, de én sosem hagynám el a gyerekeimet

–  mesélte meghatódva Gabo Leventének.

Engem ez egy nagyon erős emberré tett.

Mind mondta, rossz ezekre visszagondolni, de nagyon sokat köszönhet “ennek”. Hozzátette később lett nevelőapjuk, akit nagyon szeret és egy nagyon jó ember.

A beszélgetésben többek között arra is kitértek, hogy miért nincs már együtt legutóbbi barátnőjével.

Most szakítottam egyébként a barátnőmmel, pont azért, mert azt éreztem, hogy azt az energiát, amit belé tettem, azt az energiát még magamba kell tegyem, mert én sem vagyok még készen

– mesélte a jelenleg DJ-ként dolgozó celeb. Levente megjegyezte, hogy a tanulás életfogytig fog tartani, mire azt a választ adta Pumped, hogy „még be kell érjenek a bizniszek”, hogy feltöltődjön minden téren, de majd, ha nyugdíjba vonul, újra csajozni fog.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg, érdemes megnézni:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.