Zene

Így emlékszik Szűcs Judith Balázs Fecóra

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.02 | 18:35

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész ma lenne 73 éves. Életében is hatalmas tisztelet és szeretet övezte, nem csak a rajongók, de a pályatársak körében is.

Fotó: szucsjudith.hu

Szűcs Judith a Bors megkeresésére mesélt arról, hogy milyen volt Balázs Fecóval dolgozni, amikor a 45 év száguldás című jubileumi koncertre készültek.

„Több megbeszélésünk is volt, közel laktunk egymáshoz, így bármikor át tudtam menni hozzá. Imádtam a kutyáját, Drazsét is, én még egy ilyen kutyust nem láttam, mint amilyen az övé volt. Fecó mindig jókedvű volt, és állandóan humorizált. Én is ilyen vagyok, mindig jókat nevettünk együtt – mesélte az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy végtelenül visszafogott, kedves embernek ismerte meg a legendás zenészt. „Sosem felejtette el, hogy honnan jött. Szerény, közvetlen, vidám és humoros ember volt. Visszagondolva rá, az öltözködése is tükrözte a személyiségét. Visszafogott, elegáns volt, ugyanakkor látszott az  emberi nagysága és a szakmai alázat. Ő volt a magyar lírai dalok legkiválóbb zeneszerzője és énekese. Örültem, hogy részt vett a 45 év száguldás című jubileumi koncertemen emlékezett vissza Szűcs Judith Balázs Fecóra.

A számtalan díjjal kitüntetett zenésznek olyan slágereket köszönhet a közönség, mint a Homok a szélben, a Maradj velem, az Érints meg és a Kell, hogy várj című szerzemények.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló