Celeb

Végre kiderült: ő lesz a Megasztár egyik ítésze

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.04 | 17:10

Nagy az izgalom a két kereskedelmi csatorna ítészi gárdája körül, mindenki arra kíváncsi, kik foglalnak majd helyet a zsűriben. A hírek szerint az RTL Klub tehetségkutatójában befutott énekes a TV2 csapatához igazol.

Sokan arra tippeltek, hogy az X-Faktor egyik új mentora a műsor első győztese, Vastag Csaba lesz, azonban a Blikk megtudta, hogy az énekes a konkurenciánál induló Megasztár csapatát fogja erősíteni.

A TV2 tehetségkutatója tizenkét év után tér vissza, egyelőre még nincs meg a teljes ítészi csapat teljes gárdája, de már folynak a találgatások. Csabáról a lap biztoan tudni véli, hogy a Megasztárban dolgozik majd az idei szezonban.

„Úgy tudom, Csabával már az ügyben megegyezett az énekessel a TV2, hogy a tehetségkutató stábjának tagja lesz. Elképzelhető, hogy zsűritag lesz, de az sem kizárt, hogy a kulisszák mögött fog dolgozni, mint zenei szakértő vagy a csatorna vezérigazgatója, Pavel Stanchev tanácsadójaként. Erről még folynak a tárgyalások” – fogalmazott a lap egyik informátora.  A TV2 egyelőre még nem szeretné elárulni, hogy valós-e az értesülés, de azt ígérték, hamarosan belejelentik, kik ülnek még be a zsűri székébe.

Nem ritka, hogy egy-egy csatorna felfedezettje átigazol a konkurens csatornához, például Majka is az RTL Klubnak köszönheti ismertségét. Csaba számára egyébként nem lesz idegen a zsűrizés, mivel néhány évvel ezelőtt a TV2 Star Academy tehetségkutatójának ítészeként is láthattuk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.