Celeb

25 ezer forint maradt T. Danny számláján

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.16 | 13:15

A szerelemben sem szerencsés. Érzelmek még vannak, a nő már nincs.

T. Dannyt a koronavírus arra késztette, hogy gondoljon a jövőre és lassítson a tempón, hogy felkészüljön egy esetleges újabb válságra. A fiatal rapper elárulta Hajdú Péternek, hogy a koronavírus alatt, a barátnőjével való szakítás mellett, mindössze 25 ezer forint maradt a számláján, mivel túl sokat költött.

 

Fotó: T. Danny Instagram oldala

Ezért volt rossz a Covid… Szörnyű volt, hogy nem lehetett sehová menni és nem lehetett koncerteket adni. Akkoriban K. Kevin barátommal nagyjából együtt laktunk. Vagyis inkább ő lakott nálam. Ott trógerkedtünk… Felkeltünk egyik nap délután és volt úgy huszonötezer forint a számlámon, mivel mindig elszórtam minden pénzemet. Erre jött a telefon a menedzseremtől, hogy nem lesz több fellépés, mert járvány van

– mesélte az énekes.

A fiatal tehetség Hajdú műsorában arról is vallott, hogy nincs szerencséje a szerelem terén, többször elutasították, mióta híressé vált. Ezen kívül elmondta, hogy egész életében mindössze egyetlen barátnője volt, akivel bár még mindig érzi a szerelmet, a kapcsolatuk végül megszakadt. Ő úgy fogalmazott: a szerelem megmaradt, de a lány már nincs.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló