Bulvár

Szülés közben esett ki egy nő szeme

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.23 | 09:18

Új értelmet nyert a szülési fájdalom kifejezés.

Egy 23 éves nő természetes úton szült, amihez segítségül méhstimuláns, az összehúzódás ütemét fokozó hormont is kapott orvosától. Ennek dacára sem nyílt viszont meg a méhszája, miközben a baba pulzusa leesett, végül orvosa az epidurális érzéstelenítés mellett döntött. Miközben nyomott,

hirtelen erős nyomást érzett a bal szemében,

amitől eléggé megijedt – írja a Mirror. „Pukkanást hallottam, és megkérdeztem az orvost, hogy a fejemben van még a szemem? Azt mondta, igen, de amikor kinyitottam a szememet, nagyon homályosan láttam. Emellett pedig erős nyomást is éreztem a bal szememnél, miközben a babám végül világra jött.” A nő férje szerint a bal szem határozottan kijjebb van, mint a jobb, de nem olyan vészes a helyzet. Rövid idő múlva a vándorútra induló szem tovább mozdult, másnapra pedig még rosszabb pozícióba mozdult el.

Egy nővér  tapaszt ajánlott a szemére,

hogy a másikkal rendesen lásson. „Kaptam egy csomag mellbimbótakarót, és inkább azokat használtam.” A vizsgálatot végző szemész sem látott még ilyen jelenséget. Diagnózisa szerint a nyomás miatt jött ki a szemgolyója, ezért várni kell, hogy visszalökődik-e a szeme. A helyzet azonban csak két hét múlva kezdett javulni.

„Hat hét telt el, mire a szemem visszahúzódott az arcomba,

addig azt hittem, pusztulásra vagyok ítélve. A dolgok most nagyszerűek, mert van egy csodálatos kéthónapos kislányom és két normális szemgolyóm.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.