Bulvár

Kifakadtak a celebek a Glamour-gála botrányos résztvevőiről

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.27 | 17:48

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, kiosztották a díjakat az idei Glamour WOTY gálán.

Tizenötödik éve ismeri el a nőket és a teljesítményüket a GLAMOUR Women of the Year. Idén hat kategóriában lehetett szavazni, a nyertesekről bővebben itt olvashat.

Fotó: GLAMOUR
Többen is nehezményezték, hogy az eseményen számos résztvevő tiszteletlenül viselkedett a díjátadó gálán.

A napokban Tatár Csilla közösségi oldalán közzétett sztorijában – amit később letörölt – mondta el a véleményét:

“És üzenem mindenkinek, aki a díjátadó alatt háttal állt a színpadnak, csivitelt, röhögött, magát fotózta, semmitmondó gifeket készített a barinőivel, és szart arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszél.

Teljesen nyilvánvaló, hogy nem azért jöttek, hogy ünnepeljék mások munkáját, szorgalmát, tehetségét, nem azért jöttek, hogy büszkén lehessenek részesei sikeres nők történeteinek,

hanem azért, hogy a tökéletes ruhafotó elkészülhessen a fotófal előtt, amire aztán rá lehet majd tenni a #womanpower hashtaget, mert az mennyire menő már. A szellemi restség magasiskolája”

Nem ő volt az egyedüli, aki felszólalt ezzel kapcsolatban. A Reggeli műsorvezetője, Tihanyi Péter TikTok-oldalán tett közzé egy videót. Nagyon elszomorítónak tartja, hogy nagyjából csak a közönség 10%-a adta meg a tiszteletet, és hallgatta végig illedelmesen a műsort. Mint mondta, ezt akkor is többen szóvá tették, de a közönség nem vette észre magát.

@tihanyi.peter Értetlenül állok a tegnapi esti gálán történt közönségi hozzáállás előtt… #fy #nekedbe ♬ We Are The Champions – Galileo & The Cast Of ‘We Will Rock You’

Lilu is megszólalt a Glamour-gála botrányos celeb résztvevőiről.

Napok óta látom, hogy mekkora ügy lett, az, hogy a Glamour WOTY gálán a műsorvezető, a főszerkesztő, a győztesek beszéde alatt, a közönség egy része, háttal állt, nem figyelt, szelfizett, hangoskodott, amit egyébként @csillatatar, és még elég sokan szóvá is tettek

– kezdte bejegyzését közösségi oldalán. Mint mondta, ezzel kapcsolatban az ő bejegyzései alá is rengetegen írnak. Megerősítette, hogy igen, valóban ezt tapasztalták a rendezvényen. Zavaró volt, hiszen számukra ez egy fontos pillanat volt az életükben, és sok munka van mögötte.

Számít, vagy esetleg, meglepő volt? Nem. Hiszen ők azért jöttek, mert már kevés esemény van, ahova ezeket a ruhákat felvehetik, és megmutathatják magukat, és elég sokan le is fotózzák. És ezzel sincs baj

– tette hozzá. Mint írja, “a baj azzal van, ha mi, és közönség összekeveri az influencert, azzal, aki szép ruhákban, jó kajákat szeret posztolni, és semmi több”.

Mindent, és mindenkit a helyén kezeljünk, és akkor ezek a dolgok nem számítanak, és végképp nem bántóak. Szóval nyugi csajok, rajtunk múlik, kikre figyelünk, mit tartunk fontosnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló