Sztárok

Kajdi Csabának meglehetősen csípős a véleménye Ördög Nóráról: gyerekeit reklámcélra használja fel

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.28 | 10:15

Kajdi Csaba korábban is elég élesen fogalmazta meg véleményét Ördög Nóráról, ám most belement a részletekbe is.

Fotó: Kajdi Csaba Facebook-oldala

Cyla többek között az nlc-nek is élesen bírálta Nórát: „A nemzetközi formátumban a műsorvezető egy volt szupermodell, mint például Tyra vagy Heidi Klum, nálunk pedig Ördög Nóra: volt már szuper táncos, szuper séf, most szupermodell” 

A Best Magazin úgy döntött: megérdeklődi, mégis miért került a sztár Kajdi céltáblájára.

„Régóta ismerem Nórit, nincs vele gondom, csak véleményem van róla. Az pedig szerintem bárkinek lehet bárkiről” – kezdte Cyla.

Nekem úgy tűnik, mintha mórahalmi szűzanyának állítaná be magát, miközben nem az. Minden lépése gondosan felépített üzlet.

Vegyük, Pali, ahogy sírok, amikor a reptéren újra látom Micit és Vencit. Ez nagyon fog tetszeni a követőknek. Teszi mindezt úgy, hogy az utolsó napok kivételével az egész Ázsia Expressz alatt vele volt a családja bébiszitterestül.

Borzasztóan álszentnek és hatásvadásznak tartom őt. Egyetlen könnycseppjét sem hiszem el.

Kajdi kifejtette, hogy mivel Nóra médiaszemélyiség, súlya van a tetteinek. „Ha civil lenne, nem érdekelne. De azt gondolom, meghatározó tévés arcként, több százezres követőtáborral az embernek akarva-akaratlanul felelőssége van. És igenis fogalmazzon meg véleményt fontos, az életünket, sorsunkat meghatározó eseményekről”

Cyla azt is nehezményezte, hogy hiába dolgoznak egy csatornánál Tillával, utóbbi ki tudott menni gyermekbántalmazás elleni tüntetésre, míg Nóra nem.

Nóra, a boldog családanya, aki a gyerekeit reklámcélra és a saját népszerűsége érdekében használja fel, nem. Persze nem tartom kizártnak, hogy azért, mert nincs véleménye.

A Best ugyanakkor emlékeztet, hogy Ördög Nóra nem hallgatott csendben a botrány kirobbanásakor. Igaz, nem azonnal reagált a hírekre, és elsősorban arról beszélt, miért nem folyt bele jobban az ügybe, de februárban írt a témáról egy posztot. Ebben kifejtette, hogy azért nem szólal fel, vállal szerepet a helyzetben, mert túlságosan átitatja a párbeszédet a politika. Viszont azt látja, „ebben a témában egységes az álláspont, nem is lehet más: a bűnösöknek zéró a tolerancia.”

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló