Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Elfáradt a nő, aki hét pasival szexelt hét nap alatt

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.01 | 19:46
  • trendindex: 10

Hét év házasság után így találta meg újra önmagát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

Nadia Bokody a szexualitásáról és a vibrátormániájáról híres az Instagramon. Egyszer annyira túlzásba vitte a maszturbálást, hogy megártott az egészségének. Most elmesélte a sztorit, amikor egy hétig minden este másik férfival szexelt.

Az első férfi Ryan volt, akivel akkor már randizgatott pár hete. Az együttlétük után sírt, ugyanis rájött, hogy ez nem a szexről, hanem a szabadságról és a vágyairól szól.

Végre éltem. Magamnak éreztem magam. Imádtam.

– írta a blogbejegyzésben. Ezután döntött úgy, hogy belekezd az egy hetes kalandba, amit ő csak szexuális szivárványként emlegetett, utalva ezzel a szivárvány hét színére. Ryan után jött a huszonéves Ted szombaton, akitől megkapta élete egyik leggyorsabb orgazmusát, vele egy szórakozóhelyen ismerkedett meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

Vasárnap Matt következett, akivel Facebookon ismerkedett meg. Utána jött egy női partner, Lisa, akivel elmondása szerint lassú, de csodálatos volt a szex. Kedden Charie-val feküdt le, akivel már randizott párat korábban, őt úgy írta le, mint a “szexuális lelki társa”.

Szerdán egy Steve nevű katona volt a szerencsés, akinek elmondása szerint olyan teste volt, mint egy félistennek. Csütörtök volt a hetedik nap, ekkorra eléggé elfáradt, amitől függetlenül még lefeküdt egy angol, Ben nevű férfival.

Állítása szerint így visszatalált önmagához a hét éves házasság után, köszönhetően a felszabadító tudatnak, hogy a hét partner semmit nem tudott róla és a múltjáról.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló