Bűnügy

Szerbia gyászol: meghalt a kétéves kislány, Danka Ilics

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.04 | 19:55

Szinte egész Európa kereste Danka Ilicet, a Szerbiában eltűnt kislányt, mára kiderült, hogy a helyi kommunális vállalat két dolgozója gázolta halálra, majd rejtette el a kis holttestét.

Noha szinte mindenki reménykedett a csodában, sajnos szörnyű véget ért az eltűnt kétéves szerb kislány története. Ugyanis holtan találták meg a március 26-án eltűnt kétéves Danka Ilicet. A kisgyerekkel kegyetlen módon végeztek a gyilkosai: előbb elgázolták egy autóval, majd a tettesek egy szeméttelepre vitték a kis holttestet és otthagyták.

Fotó: Facebook

 

A szomorú hírt Aleksandar Vucic szerb elnök jelentette be a mai rendkívüli kormányülésen. „Rossz hírt kell közölnöm a kislánnyal kapcsolatban. A rendőrség őrizetbe vett két személyt, akik megölték a kislányt. Micsoda szörnyetegekkel van dolgunk. Ha jól tudom, mindketten beismerték tettüket” – mondta Vucic a mai rendkívüli kormányülésen.

A gyanú szerint S. J. a Radomir Putnik utcában Fiat Panda típusú szolgálati járművével gázolta halálra Dankát. Kollégájával, D. D.-vel a kislány holttestét a jármű csomagtartójába tették, majd a Bor melletti illegális szeméttelepre hajtottak vele, hogy eltüntessék a nyomokat, itt a holttestet az út jobb oldalára dobták – mondta egy nyomozáshoz közel álló forrás a Szabad Sajtónak. A két férfi a helyi kommunális vállalat két dolgozója.

A nyomozás eddigi adatai szerint mindössze hét perccel azután történt a halálos baleset, hogy a kislány eltűnt otthonról. Mint megírtuk, Dankára nemzetközi körözést is kiadtak, amikor édesanyja bejelentette, hogy a kislány eltűnt a hétvégi házukból, amíg ő vízért ment. Többek közt Magyarországon is keresték, akkor még azt sem lehetett kizárni, hogy Danka emberrablók fogságába került.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló