Bűnügy

Szerbia gyászol: meghalt a kétéves kislány, Danka Ilics

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.04 | 19:55

Szinte egész Európa kereste Danka Ilicet, a Szerbiában eltűnt kislányt, mára kiderült, hogy a helyi kommunális vállalat két dolgozója gázolta halálra, majd rejtette el a kis holttestét.

Noha szinte mindenki reménykedett a csodában, sajnos szörnyű véget ért az eltűnt kétéves szerb kislány története. Ugyanis holtan találták meg a március 26-án eltűnt kétéves Danka Ilicet. A kisgyerekkel kegyetlen módon végeztek a gyilkosai: előbb elgázolták egy autóval, majd a tettesek egy szeméttelepre vitték a kis holttestet és otthagyták.

Fotó: Facebook

 

A szomorú hírt Aleksandar Vucic szerb elnök jelentette be a mai rendkívüli kormányülésen. „Rossz hírt kell közölnöm a kislánnyal kapcsolatban. A rendőrség őrizetbe vett két személyt, akik megölték a kislányt. Micsoda szörnyetegekkel van dolgunk. Ha jól tudom, mindketten beismerték tettüket” – mondta Vucic a mai rendkívüli kormányülésen.

A gyanú szerint S. J. a Radomir Putnik utcában Fiat Panda típusú szolgálati járművével gázolta halálra Dankát. Kollégájával, D. D.-vel a kislány holttestét a jármű csomagtartójába tették, majd a Bor melletti illegális szeméttelepre hajtottak vele, hogy eltüntessék a nyomokat, itt a holttestet az út jobb oldalára dobták – mondta egy nyomozáshoz közel álló forrás a Szabad Sajtónak. A két férfi a helyi kommunális vállalat két dolgozója.

A nyomozás eddigi adatai szerint mindössze hét perccel azután történt a halálos baleset, hogy a kislány eltűnt otthonról. Mint megírtuk, Dankára nemzetközi körözést is kiadtak, amikor édesanyja bejelentette, hogy a kislány eltűnt a hétvégi házukból, amíg ő vízért ment. Többek közt Magyarországon is keresték, akkor még azt sem lehetett kizárni, hogy Danka emberrablók fogságába került.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló