Bulvár

Amber Heard most hirtelen nagyon szereti Johnny Deppet

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.10 | 18:18
  • trendindex: 3

A Johnny Depp és Amber Heard közti botrány máig nem tisztázódott.

Vannak, akik a színész mellett állnak, többek között volt felesége és kollégái is állítják, Johnny soha életében nem viselkedett agresszíven senkivel szemben. Több tanú és orvosi lelet is arról számolt be, hogy a kapcsolatban Amber Heard volt az, aki bántalmazta a színészt, nem pedig fordítva.

Amber Heard most mégis érzelmes posztot tett közzé, amiben arról ír, ő sosem vádolta meg Johnny-t, a férfi mégis beperelte, valamint azt is hozzáteszi, hogy mindig is szerette a színészt. Arról nem beszél, hogy Johnny Deppet egyszer úgy megsebesítette, hogy a színész elvesztette ujja egy részét.

Johnny azért perelt be engem, mert írtam egy esszét a Washington Postba, melyben elmeséltem a családon belüli erőszakkal kapcsolatos tapasztalataimat. Sosem neveztem meg őt, arról írtam, milyen árat fizetnek a nők, ha felszólalnak egy hatalommal rendelkező férfi ellen. Én még mindig fizetem ezt az árat, és remélem, ha ez az ügy lezárul, tovább tudok lépni, ahogyan Johnny is. Mindig is szerettem Johnnyt, és nagy fájdalommal tölt el, hogy múltbeli közös életünk részleteit a világ előtt kell megélnem

– írta Heard.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.