Bulvár

Autóval vitte húgát a Mekibe egy 8 éves kisfiú

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.14 | 07:45

Hála a Youtube tutorialok csodálatos világának, ma már szinte bármit megtanulhat az ember a kényelmes foteljában ülve. Még azt is, hogyan kell vezetni egy autót. Egy nyolcéves kisfiú lazán kihasználta az interneten szerzett tudományát, bepattant a szülei járgányába és elvitte a közeli McDonaldsba a húgát.

sandwiches-718399_1280
Fotó: Pixabay / TheFreak1337

Múlthét vasárnap, az esti órákban történt az eset az Egyesült Államokban, Ohióban. Az apa korán lefeküdt, az anya pedig elbóbiskolt a kanapén tévézés közben.

A gyerekek gondoltak egyet, kiosontak a garázsba és elgurultak a mekibe egy kis hamburgerért.

Néhány kilométert mentek csak, de számos kereszteződés, sőt, még egy vasúti átkelő is az útjukba került, de a szemtanúk szerint a kisfiú egyetlen közlekedési szabályt sem szegett meg, sőt, még a sebességkorlátozást is szigorúan betartotta. Mondjuk az nem tiszta, hogy érte el a pedálokat.

Szerencsére a gyorsétteremben a család egyik ismerőse éppen ott vacsorázott és felismerte a gyerekeket, így azonnal tudta értesíteni a szülőket. Amikor a rendőrök is megérkeztek, akkor vallotta be a fiú, hogy a YouTube-on tanulta meg, hogyan kell autót vezetni. Nagy szerencse, hogy senki sem sérült meg, de mindenkit megnyugtatunk: végül megkapták a hamburgerüket is a kis csavargók.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló