Bulvár

Hogy mi? Jézus sejlik fel a Notre-Dame lángjaiban?

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.17 | 09:11

A pokollá változott székesegyházat csakis Isten fia bírhatja ki.

Egy Lesley Rowan nevű asszony annyira belemerült a Notre-Dame-ban tomboló tűzvész bámulásába, hogy egyszer csak azt vette észre, hogy Jézus alakja sejlik fel a lángok közt. A 38 éves skót nő a vigasztalás jelét látta a jelenésben.

 

Az április 15-én kigyulladt párizsi székesegyházról látott képek közt a West Dumbartonshire-ben élő Rowan észrevett valami szokatlant – Isten fiát vélte megpillantani a 850 éves, pokolian izzó falak között:

Talán csak az elmém játszik velem, de ha jobban megnézitek az egyik fotót, akkor észre fogjátok venni azt, amit én. Nagyon megérintett, amit a képen láttam: Jézus sziluettje sejlik fel rajta. Remélem, ez vigasztalóan hat a párizsiakra, és talán az egész világra is, a nagy szomorúság közepette.

írta Facebookon, bár kis elszántsággal az órákig tartó sűrű füstben meg lehet látni azért Jézust-Elvist-Gyíkembereket, de egyből többen támogatóan reagáltak.

Tényeg Jézus-figurának néz ki, vagy csak be lennék tépve?

szólt hozzá egy kommentelő.

Teljesen tisztán kirajzolódik! Valóban Jézus az!

Más szerint viszont inkább egy szoborról lehet szó. Mindenestre bátorítóan hat az is, hogy Emmanuel Macron a katasztrófa másnapján bejelentette: öt éven belül újjáépíti a francia állam a főváros ékkövét, tájékoztat a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.