Bulvár

Nem csitul a botrány Rúzsa Magdi és Horányi Juli körül

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.20 | 15:48

Újabb celeb szólalt meg a témában.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, Horányi Juli egy videóban mesélt arról, hogy mennyire kiakadt.

Fotó: RTL

A Sebzetten című dalának videóklipje február 14-én jelent meg. Április közepén pedig Rúzsa Magdi jött ki Elmegyek című új slágerének videójával. A két klip képi világa nagyon hasonló egymáshoz. Az X-Faktor egykori versenyzője TikTok videóban háborodott fel a látottak miatt. Rúzsa Magdi sem hagyta szó nélkül a videót. Szerinte az ő stábja fenyegetőzhetne perrel Juli irányába.

Horányi Juli elmondása szerint próbált Magdival beszélni, de egyelőre még nem sikerült. Úgy véli, a hasonlóság a gyártó cég felelőssége, ügyvédet is fogadott.

Rúzsa Magdi a TV2 Tények Plusz című műsorában mélységében is reflektált a Horányi Juli plágium-vádjára.

Nem szerencsés szerintem, hogy nem elgondolkodva, nem leülve, hirtelen, indulatból lopással vádoljunk bárkit is a médiában.

Rúzsa Magdi úgy éli meg, “három képkocka miatt” hurcolták meg

A napok óta tartó botrányt a művészvilág képviselői sem hagyták szó nélkül. Sebestyén Katja, akit a Sztárban sztár leszek! első szériájában ismert és szeretett meg az ország, meglehetősen rejtélyesen fogalmazott a Borsnak, miután a Facebookon közzétett egy közvéleménykutatást a témával kapcsolatban – írja a Bors.hu.

Szerintetek is Horányi Juli klipjét koppintották a Rúzsa Magdi klip készítői?

Tette fel a nagy kérdést az énekesnő a Facebookon. Bár a kommentelők véleménye igencsak eltérő, Katja szerint meglepő lenne, ha pusztán véletlen hasonlóságról lenne szó.

Eszem ágában sincs egyik énekesnőt sem megbántani, nem is nekem kell állást foglalnom az ügyben. Az is lehet persze, hogy mindezt véletlen, no de ennyi hasonlóság mégis hogy lehet véletlen?

– morfondírozott Katja a Bors megkeresésére, hozzátéve, hogy ő Magdi reakcióját is maximálisan megérti, és biztos benne, hogy nem az énekesnők hibáztak.

Korábban Caramel sem hagyta szó nélkül a plágiumügyet.

Forrás: Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló