Bulvár

Varga Irén hetek óta el van tűnve

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.20 | 12:48
  • trendindex: 4

A komikus énekesnő, Varga Irén szomszédai szerint felszívódott.

A Piliscséven élő, saját magát énekesnőként emlegető Varga Irén egy düledező parasztházban él a falu szélén. Innen indult el a férje gyámsága alatt élő hölgy páratlan karrierje is. A környéken autózók közül egyre többen kanyarodnak a ház felé, hogy egy-két pillantást vethessenek Varga házára.

A szerencsésebbje még azt a kegyelmi pillanatot is elkaphatja,

amikor Irénke a férjével ordibál, meglehetősen fülsértő hangján. A Ripost újságíróját egy helybéli igazította útba a híres porta felé de a sztárt nem találta otthon. Nem úgy Irénkéék két kutyáját, akik a szomszéd szerint már hetek óta láncra verve várják, hogy gazdáik hazatérjenek. “Szerintem nincsenek itthon. Jó rég nem is láttam őket. Azt sem tudom, hogy a két láncra vert kutyáról ki gondoskodik.

Sajnálom szegény párákat”

– mondta Varga Irén szomszédasszonya. Egy másik szomszéd szerint pedig:  “a fél település tudja, ha hazajött, mert olyankor ordítva telefonál az udvaron. Egy ideje csend van, szóval nem igazán járnak haza. A kutyákat megkötötték, mert folyton itt cirkáltak az utcán, így csak ők csaholnak a kertben. Lacit láttam pár napja, éppen kihúzta a kukát, de aztán nem maradt otthon.” A szomszéd szerint már többször felmerült az állatkínzás lehetősége, de eddig semmi nem történt a láncra vert állatok érdekében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló