Sztárok

Szombathy Gyulának már az emberek sem hiányoznak

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.22 | 10:15

Sokkal tisztábban látja már a világot Szombathy Gyula. A népszerű színész nem csak azért mondhatja el ezt magáról, mert nemrég átesett egy szemműtéten. A belső harmóniája is helyrezökkent.

Szombathy Gyulára igazi őrangyalként vigyáz a felesége, a színész pedig hálás neki ezért – no meg a sorsnak is, hogy jól sikerült a műtétje. „Tisztán látom az ezer, meg ezerszínű kertünket, a feleségem által gondozott virágokat, s az áprilisi nyárban a fák zöldjét” – mondja, és bizony Balatonalmádi nyugalmában van is miben gyönyörködni. Szombathy Gyula elárulta: teljesen átalakult az élete.

Fotó: MTI

„Már egyáltalán nem hiányzik az egykori életem, a nyüzsgés, a város lüktetése. S már nem hiányoznak az emberek sem. Akik korábban igazán fontosak voltak a számomra, vagy meghaltak, vagy annyira elfoglaltak, hogy már nem is keresnek. Ez van, ezt tudomásul kell venni. Nem vagyunk a fővárosban, nem vagyunk a művészvilágban, nem tartozunk semmilyen klikkhez, s ezért már nem is vagyunk, nem is lehetünk érdekesek. De mi nem bánjuk. Balatonalmádi, s ez a kertes ház megadja nekünk mindazt, ami öreg fejjel boldoggá tesz.”

Balatonalmádiban pedig már-már mesebeli nyugalomra és harmóniára talált a házaspár, távol a város, sőt a világ zajától. A kert ápolása, szépítése, s egymás közelsége jelenti számukra az örömöt. Mindketten tudják, mennyi harc, kitartás, türelem és hatalmas élni akarás van a mostani nyugalom mögött. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész legyőzte a rákot, túlélt egy szívműtétet, és felépült a sztrókból, s most végre úgy élhet, ahogy mindig is szeretett volna: nyugalomban, szépségben, egy szerető társ oldalán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.