Bulvár

G.w.M már most Gucci-ba öltöztetné a születendő kislányát, a babakocsi is arany lesz

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.23 | 16:18

Kulcsár Edina és Varga Márk első közös gyermeküket várják.

Kulcsár Edina elmondása szerint jól haladnak az előkészületek. A Blikk értesülései szerint már az új otthonukat is megtalálták. Eddig egy belvárosi albérletben éltek.

Forrás: TV2

A Blikk szerint ráadásul az új otthonuk igencsak közel található Csutihoz. A lap megkeresésére az új otthonról nem szerettek volna beszámolni, azt viszont Edina elárulta, hogy készül a születendő kislányuk szobája.

Jól állunk az előkészületekkel. Megvan már a babakocsink, ami Márk kérésére arany és fehér színű. Én szolidabbat választottam volna, de engedtem a férjemnek, és egyébként nekem is tetszik

– mesélte a lapnak Edina, aki azt is elárulta, kislányuknak teljesen új holmijai lesznek. Ezt azzal magyarázta, hogy Nina babadolgaiból szinte mindent odaadott a húgának. Majd hozzátette:

Márknak fontos is volt, hogy teljesen új holmijai legyenek a kislányunknak

– részletezte a kismama. Mint mondta, Amara szobájába már megérkeztek a bútorok, amiket Márk fog összeszerelni. Edina elmondása szerint a férje ragaszkodik ehhez, és ért is hozzá.

Bár a fala rózsaszín lesz, de letisztult és egyszerű. A ruhái is ezt a vonalat képviselik majd. Márk szeretett volna már most Gucci-ruhákat vásárolni a picinek, de én feleslegesnek tartom ebben a korban, hiszen olyan hamar nőnek ilyenkor a babák, majd ráér, ha nagyobb lesz. Persze így is szép és minőségi dolgokat vettünk neki

– fogalmazott Edina.

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló