Sztárok

Jennifer Lopez és testvérei le sem tagadhatnák egymást!

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.23 | 13:45

Jennifer Lopez, a neves énekesnő, karrierje révén gyakran kerül a figyelem középpontjába, és párjával, Ben Affleckkel is előszeretettel jelenik meg nyilvános eseményeken. Ugyanakkor családi életét diszkréten kezeli, és rokonait igyekszik távol tartani a média figyelmétől.

Jennifer Lopez, aki világszerte híres zenéjével, valójában egy középső gyermek, és van egy gyönyörű nővére és egy bájos húga is. Jennifer ritkán mutatja meg testvéreit a nyilvánosságnak, de nemrégiben egy családi összejövetel alkalmával New Yorkban szelfit készített velük, amit megosztott a rajongóival.

Fotó: Jennifer Lopez nővérével és húgával / Internet

 

Jennifer Lopez nemrégiben testvéreivel, Leslievel és Lyndával látogatott el egy Broadway előadásra. Az énekesnő egy szelfit is megosztott a ritkán együtt látható testvérekről, ami nagy örömöt okozott a rajongóknak. Bár Jennifer a családból világsztár lett, testvérei is sikeresek: Leslie távol marad a nyilvánosságtól, míg Lynda elismert újságíró. A Lopez család Puerto Ricó-i gyökerekkel rendelkezik, és Jennifer gyermekkorában szülei kemény munkáját látva érezte, hogy nem okozhat csalódást nekik. A pandémia alatt ritkábban találkozhattak, ami rávilágított az egészség fontosságára és a családi kötelékek ápolására.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló