Celeb

Rubint Réka azt állítja, nincs szegénység Kubában

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.26 | 19:30

Kuba az ENSZ segítségét kérte, mivel az országban hiány van tej- és kenyérkészletekből – számolt be a HVG márciusban a helyi életkörülményekről.

A Mokka csütörtök reggeli adásában nem ez volt a fő téma, hanem Rubint Réka legfrissebb alakreform táboráról beszélgettek, amelyet Kubában rendezett meg. Az országban szerzett lenyűgöző tapasztalatairól mesélt, amikor Orosz Barbara, a műsorvezető rákérdezett, észlelt-e valamit a helyi mélyszegénységből, annak ellenére, hogy ők maguk „luxuskörülmények között” tartózkodtak.

Fotó: Rubint Réka / Internet

 

Abszolút nem. Az életérzés, amit tényleg az ember a filmekben lát… éjszaka nyitott kabriókban mentünk, énekeltünk, táncoltunk, folyt a rum, szólt a zene. (…) Sokan riogattak, hogy Kuba, fú, ott minden milyen rossz, koszos lesz, nincs ellátás a szállodákban. Üzenem, hogy nem ezt tapasztaltam: Kuba gyönyörű, fantasztikus, van ellátás. Nyilván az ember ne azt várja, mint a Maldív-szigeteken, viszont várakozáson felül nyújtott nekem Kuba. Akik riogattak, hogy rossz lesz, megnyugtatom, hogy fantasztikus volt

– mondta a fitneszguru, aki azt is hozzátette, hogy meditáltak is, és a résztvevőknek spirituális utat próbált adni.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló