Bulvár

Nem olvas kommenteket, mégis a kommentelőket szidja Tóth Gabi

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.29 | 13:18

Tóth Gabi videóban szidta a beszari kommentelőket.

Bár Tóth Gabi már számtalanszor elmondta, hogy nem olvas kommenteket, mert nem akarja, hogy a negatív energiák befolyásolják, de most kiderült, hogy érdekli a közönség véleménye. “Sziasztok! Ha már mindenkinek ilyen nagy a pofája, itt is, ott is,

gondoltam, én is bejövök ilyen nagy pofával.

Kép: TV2

Azon gondolkodtam, mennyire besz*riak az emberek. Képzeljétek el, mennyire besz*riak. Össze-vissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni… Rohadt egyszerű belebújni a Facebookba meg a TikTokba. Aztán annál szánalmasabb nincs, mint amikor ezekkel az emberekkel – akik ilyeneket irogatnak rólam – mondjuk találkozunk egy médiaeseményen… ha látnátok azt a jópofizást, azt a bájvigyorgást. »Gabi. jaj de jól nézel ki, hogy van a kislányod? Minden rendben van veled?«. Persze.

Jól vagyok, miután szétnyírtatok két évig

és folyamatosan hazugságokat és megalázó, lejárató, gúnyolódó cikkeket hoztatok le rólam, hogy hiteltelenítsetek. Konkrétan hánynom kell ettől a képmutatástól, ami itt megy. Konkrétan egymást nyírjuk az interneten, emberek.

@tothgabiofficialGondolataim röviden…♬ eredeti hang – Gabriella Tóth

Élőben meg besz*riak vagytok, és mindenki a másiknak az arcába jópofizik. És bedőlünk, el akarjuk hinni a hazugságot, valóságnak akarjuk látni csak azért, hogy a saját gyengeségünket és frusztráltságunkat palástolhassuk vele, és picit erősebbnek és többnek hihessük magunkat azáltal, ha azt látjuk, hogy a másik kínlódik, a másikat csesztetik” – mondta az énekesnő, majd kitért arra, hogy

a gúnyolódók végül egyedül érzik majd magukat,

mert mindannyian egyedül vagyunk. Egyedül születünk, egyedül halunk meg, de ha ezt elfogadjuk, akkor nem lesz szükség arra, hogy ilyen külső hatásokkal próbáljuk enyhíteni a félelmeinket másokkal szemben. Jöhetnek bántó cikkek, gúnyolódások bárkiről, de higgyétek el, az igazság mindig kiderül” – hőbörgött a TikTokján Tóth Gabi.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló