Bulvár

Halála után derült csak ki: a Playboy-mogul Hugh Hefner állítólag bántalmazó volt

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.30 | 13:33

Az egyik legismertebb nyuszilány, Holly Madison 4 évvel Hefner halála után tálalt ki a modul durvaságaival kapcsolatban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holly Madison (@hollymadison) által megosztott bejegyzés

“Annak, amit a képernyőn láttál Hefből, a fele se volt igaz. De nem az történt, amit sokan hisznek, hogy a reality-show producerei írták meg előre a forgatókönyvet. Nem, Hefner volt az, aki a drámát csúcsra pörgette, méghozzá módszeresen”

– mondja a 41 éves modell.

“Direkt olyan szabályokat hozott és kettős mércét tartott fenn, hogy a lányokat egymás ellen fordítsa. Azt akarta látni, hogy a lányok öljék egymást a figyelemért, és ezt el is érte. Aki ebben nem volt hajlandó részt venni a kamerák előtt, azt verbálisan bántalmazta, és mocskosul megalázta”

– teszi hozzá Madison.

Hefner sokszor gyerekes, primitív kínzási módszerekkel tartotta őket sakkban: megvonta tőlük az ételt, az italt, a figyelmet, nyilvánosan dehonesztálta azokat, akik ellenálltak.

A Playboy villa lányai harmadik évada Madison számára már borzasztó szenvedés volt, sok időt töltött Hefner irodájában, hogy elbújjon a kamerák elől. Utána állítása szerint még évek kellettek ahhoz, hogy fel tudja dolgozni a történteket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holly Madison (@hollymadison) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló