Bulvár

Ki rezelt be? Nem ment el a Szkeptikus Társaság vitájára Gődény György

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.06 | 18:48

Igaz, ő úgy véli, a Szkeptikusok voltak azok, akik tőle megijedtek. Csütörtök fél 12-ig dönthetett volna úgy, hogy leül vitázni a társasággal.

Gődény állítólag csak a médiából tudta meg, hogy a szkeptikusok Laposföld-díjjal honorálták tevékenységét, vagyis őt tartják az egyik legkártékonyabb rémhírterjesztőnek. Ő azonban inkább “normális élethez ragaszkodónak” vallja magát, ezért úgy döntött, nyilvános vitára invitálja a Szkeptikus Társaság vezetőjét, Pintér András Gábort.

Pintér a meghívást ebben a formában visszautasította, mivel szerinte a nyilvános, élő beszélgetés járvány idején nem etikus, azonkívül attól is tartanak, hogy a feltüzelt gődényisták őket inzultálnák. Ezért inkább televíziós beszélgetésre hívják Gődényt az Ózon TV-n, ahol a stábon kívül más nincs ott, és tartják a kétméteres távolságot.

Gődény azonban erre nem hajlandó, mert állítása szerint olyan mondatokat vágna össze a tévé, amelyek soha nem hangzottak el az ő szájából. Így a nagy összecsapás a gődényisták és szkeptikusok között egyelőre nem jön létre, a popcorn-zabálók nagy bánatára…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló