Királyi család

Barátja árulta el az uralkodót!

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.07 | 11:30

III. Károly állapotát illetően még mindig sok a találgatás. Bár egyre többször áll nyilvánosság elé, még mindig léteznek olyan dolgok, amikről nem tudunk betegségével kapcsolatban. A Palota csak nagyon óvatosan, megfontoltan és átgondoltan nyilatkozik Károly állapotáról. Ezért van nagy hírértéke a kiszivárgott levélnek, hiszen így magától a királytól tudhatjuk meg, pontosan hogyan is érzi magát jelenleg, hogy áll a betegséggel folytatott küzdelemben.

Fotó: Facebook/King Charles III

Most az uralkodó privát levelezése került nyilvánosságra, melyet a barátainak címzett. Károly még a régi etikett elkötelezett híve: szeret formálisan, papír alapon, pecséttel ellátott üzenetet küldeni azoknak, akiket a legjobban megbecsül a világon, de nem ritka, hogy diplomáciai üzeneteit, vagy meghívóit is ilyen formában kézbesíti a címzetteknek. A király nem rendelkezik mobil telefonnal sem – írja a promotions.hu.

A kiszivárgott levél központi témája Károly rákbetegsége, a betegség állapota és a kezelés.

Károly levele optimista hangvételű, bizakodó, derűs és reménnyel teli, sok írásjelet használ, ami barátai szerint azt jelenti ez azt jelenti, az uralkodó valóban igyekszik, küzd, harcol a kórral. Szomorú rész is került ugyanakkor a levélbe: őszintén bevallja, nagyon lesújtotta amikor tudomást szerzett betegsége pontos típusáról, ekkor erőt vett rajta a letargia. Ám a családjáért, gyermekeiért és unokáiért, valamint a britekért és az egész világért, de főleg magáért is élni akar, így rövid szomorkodás után teljes erővel alávetette magát a kezeléseknek a gyógyulás reményében.

III. Károly és Kamilla nemrégiben ellátogattak a Londoni Rákkezelő Centrumban, ahol Károly több beteggel is szóba elegyedett biztatni próbálva őket. Különösen fontos és nemes feladat volt ez Károly számára, aki egyre jobban várja, hogy visszatérhessen a közfeladataihoz és újra szeretett népe szolgálatába álljon.

 

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló